KaratGoldDannides Català

- Enllaç de Referència per afiliar-se: http://www.karatbars.com/?s=dannides

- PDF descarregable per afiliar-se pas a pas:Vols saber la veritat darrere Karatbars International?
Per comprendre la veritat, primer ha d'entendre la mentida, i per fer això necessites a algú que aporti llum en àrees del sistema monetari que mai has tingut temps per mirar.
Un bitllet de paper moneda tal com el coneixem, té una certa forma, una certa grandària i fins i tot un cert pes. L'única cosa que fa que un bitllet tingui mes valor que un altre és la seva creença i confiança en ell, i l'única diferència real entre un bitllet d'un Euro i un bitllet de 100 Euros és el retrat que s'imprimeix en ell. La imatge de presidents morts o reis no dicten el valor dels diners. Els governs han estat capaços de manipular financerament a causa del fet que ens han enganyat en una forma d'esclavitud financera que gira entorn de la seva major il·lusió, el paper moneda.
El paper moneda és un truc de màgia que, una vegada que les masses comprenguin els seus secrets no valdran absolutament res i a llarg temps tots nosaltres tindrem la certesa que en el futur estarem pitjor econòmicament.


Karatbars no és una inversió!
És un canvi de format de moneda. No t'estic demanant convertir el teu paper moneda en or amb la finalitat de fer diners, t'estic preguntant per convertir el teu paper moneda en or, perquè et vull preguntar si vols estabilitzar i assegurar el teu futur financer.
Si la teva moneda fallés avui quants diners tindrás realment?, el teu compte d'estalvis, el teu pla de jubilació i el teu sou tots serien inútils si es basen en un paper moneda que perd el seu valor. Els propietaris reals del paper moneda volen que tu no pensis que això realment pugui arribar a succeir, la teva fe en el paper moneda és el que ho manté viu, però no és el que li dóna valor.
Actualment el deute impulsa el valor dels diners com el coneixes, se t'anima i recompensa romandre en deute perpetu, targetes de crèdit, hipoteques, préstecs per a automòbils, i la raó d'això és a causa que el cost del teu deute és el que ajuda a pagar el deute dels governs. Si no estàs en deute permanent, el teu govern no te la capacitat per pagar el seu deute, el que causaria que el govern s'ensorri com un sistema fracassat i llavors fer que tot el sistema de paper moneda no tingui cap valor.
Això no és una teoria, és un fet, i si mirem cap enrere en la història es pot veure que ha passat una i altra vegada. No pensis ni per un segon que els diners en els que has confiat tota la teva vida estan fora de perill, simplement pel fet que els governs l'associen amb un president mort o rei que s'imprimeix en ells.


Si el paper moneda no val res, llavors com pot Karatbars recompensar els seus afiliats amb tants diners?

La idea de fer més de 4.000€ a la setmana sembla massa bo per ser veritat per a la majoria de la gent, i això es degut a la forma en què hagis estat entrenat per pensar. Si tu sapiguessis que es pogués fer més de quatre mil Euros per setmana hi ha una bona probabilitat en que tu no estiguessis en deute, i si no estiguessis en deute seria dolent per a l'actual forma que els governs han establert la seva base financera. L'únic que et deté fer els diners que vols és el fet que no creus que és possible i que aquest sistema de creences et mantingui encadenat, com un esclau al paper moneda i el seu deute. La raó de que els afiliats de Karatbars són capaços de fer els diners que fan, és degut a que el preu de l'or ha pujat obligant als governs a imprimir més paper moneda que no tingui el seu valor. El que permet Karatbars pagar la seva gent tant és el fet que estan prenent avantatge d'un sistema que ells no han creat, sinó que ells entenen.

Quan els diners estaven recolzats per l'or, només podia haver-hi una certa quantitat de paper moneda imprès. Si només tinguessis un milió en or el teu govern no podria imprimir 5 milions en paper moneda, si ho fessin així, 4 milions d'aquests diners serien una mentida. Després de la Segona Guerra Mundial tenim diners sense el patró or i quan ho vam fer vam obrir les comportes dels banquers per treballar la seva màgia. No podem crear més or, és un metall preciós, però podem imprimir diners tot el dia i quan vostè entengui aquest fet pot començar a veure per què els diners no son tot el bo per al que se suposa que ha de ser. L'or manté el seu poder de compra i és el seu poder de compra que li dóna valor. Cal no confondre valor amb paper moneda i el seu sentit, així és com els banquers ens han enganyat, amb paper moneda i sentit.

Pensem que a més diners tenim mes poder de compra, però no és el cas, 100€ fa 50 anys es podia comprar molt més que 100€ en l'actualitat, és el contrari de l'or. El que una unça d'or podria comprar avui és el mateix o més que el que podria comprar fa 50 anys, a causa del seu poder de compra, el que dicta el seu valor numèric. En l'actualitat existeix una gran quantitat de paper moneda en circulació, s'utilitza el que té valor, però està perdent poder adquisitiu. Son diners extra que el món ha hagut de imprimir per compensar la seva separació de l'or, i que Karatbars està recompensant a la seva gent.
En unir-te a Karatbars no estàs participant en un esquema piramidal, perquè MasterCard no emetria una targeta amb el nom de Karatbars si els seus diners estesin en risc. Un esquema de piràmide depèn de grans inversions per cobrir pagaments més petits, Karatbars és exactament el contrari, els petits pagaments seguits per grans premis. Actualment hi ha 150.000 afiliats en Karatbars, no es podria de cap manera, amb els seus 65€ setmanals en transferències d'or cobrir el pagament total que Karatbars premia a les seves persones si es tractes d'un esquema piramidal, es imposible.
El que ho fa possible és que estem recreant un sistema de moneda veritable i estem establint diners reals en tot el mon.
El paper moneda el sosté un cert valor i el poder de compra, igual que l'or, així que el que tens és dues formes de moneda que es poden utilitzar per pagar deutes. La diferència es que l'or és diners reals, i el valor del paper moneda és una il·lusió ben elaborada, el paper moneda és l'esquema de la piràmide final. Tothom ha estat enganyat per posar tots els seus diners en ell i ara l'1% del món té el 95% de la riquesa, mentre que la resta del seu ús ens estan rebentant el cul durant 40 hores a la setmana tan sols per poder raspar una mica.

Pensa en això, tothom dóna tot el seu diners en efectiu a l'1% de la població mundial perquè puguin retornar a terme en la menor quantitat possible per mantenir-se rics, per mantenir-te en deute perpetu, i tornar per a més.


Aquí està el poble secret que fa que tot això funcioni.

Hi ha bilions d'efectiu en circulació a tot el món que en realitat no te cap valor, però la majoria de nosaltres creiem la mentida i basem les nostres finances en ell i hi confiem.
Karatbars pren tots aquests diners extra que els seus governs han hagut de imprimir en els últims anys per compensar la seva pèrdua de valor cap als seus clients i afiliats. En transferir el teu paper moneda en or, Karatbars et dóna diners reals amb el valor real, el que està fent és ajudar directament tots aquests diners extra cap a Karatbars que simplement tornen enrere cap a tu per comprar més or.
Es tracta d'un sistema d'auto generació que no es basa en els grans inversors. Com més persones contribueixen i es converteixen en una part d'aquest sistema més grans els pagaments i més diners s'estan canalitzant en el sistema.


Aquesta és una amenaça directa i absoluta als bancs i les institucions financeres del món!

El que això fa és que estableix un sistema que permet la distribució equitativa de la riquesa. Sí la gent ve a atacar a aquesta empresa igual que un mag podria tractar de desacreditar a un ventilador a la multitud exposant la veritat del seu truc de màgia.
Quan es coneix la veritat ja no és màgia, pel que en termes de diners, si tot el que necessita és que la gent suficient comprengui el sistema i conèixer la veritat d'arruïnar el valor dels diners.

- Llavors per què estem tots basant les nostres vides convertint-nos en esclaus del paper i tinta?
L'or no és un truc o una mentida, és el que és i serà sempre el que val la pena.

- D'on creus que va venir el terme, val el seu pes en or?
Va venir del fet que no importa el que l'or es, sempre serà un cert valor perquè és el metall més preciós que la humanitat coneix i ho ha estat durant milers d'anys.

- Mostra'm una moneda que ha mantingut el seu valor mes que l'or, no n'hi ha.
Tota moneda fallarà tard o d'hora, i quan ho fan, l'or seguira sent el mateix, així que si penses que Karatbars és una estafa pregunte't això, quan cobres el teu sou aquesta setmana el que et faria sentir més segurs financerament, es que et paguin en paper moneda o que et paguin en or?


 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


 Links de descarrega gratuïta en català:

- Or, la teva protecció contra la inflació:
https://www.dropbox.com/s/xcxfnv5r6ij02ql/karatbars%20Or%2C%20la%20teva%20protecci%C3%B3%20contra%20la%20inflaci%C3%B3.pdf?dl=0

- Or, el camí per un futur segur:
https://www.dropbox.com/s/d677d73mhg3ls5w/karatbars%20Or%2C%20el%20cam%C3%AD%20per%20un%20futur%20segur.pdf?dl=0

- Centres d'acceptació karatbars al món:
https://www.dropbox.com/s/f04lvh5d0szxagb/Centres%20d%27acceptaci%C3%B3%20karatbars%20al%20m%C3%B3n.pdf?dl=0

1 comentari: